Sposób przygotowania:
Spaghetti po bolońsku z mini mozzarellą
1. Makaron ugotować al'dente.
2. Cebulkę drobno posiekać i podsmażyć na oleju aż się zrumieni. Dodać doprawione przyprawą do kuchni włoskiej mięso i smażyć przez 10 minut od czasu do czasu mieszając.
3. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę i passatę pomidorową. Zagotować. Doprawić solą i pieprzem według uznania, wrzucić kulki mini mozzarelli i gotować aż się roztopią. Sosem polać makaron. Smacznego!
2. Cebulkę drobno posiekać i podsmażyć na oleju aż się zrumieni. Dodać doprawione przyprawą do kuchni włoskiej mięso i smażyć przez 10 minut od czasu do czasu mieszając.
3. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę i passatę pomidorową. Zagotować. Doprawić solą i pieprzem według uznania, wrzucić kulki mini mozzarelli i gotować aż się roztopią. Sosem polać makaron. Smacznego!