Sposób przygotowania:
spaghetti z warzywami
bakłażan umyć obrać w pokroić w kostkę. posolić i pozostawić na 10 minut. i następnie umyć i odcedzić.
na oleju usmażyć cebule pokrojoną w kostkę i boczek. dodać bakłażan i dusić wszystko na wolnym ogniu. kiedy warzywa są na pół miękkie dodać vegetę i pomidory. dusić puki warzywa nie zmiękną. pod koniec dodać czosnek i natkę pietruszki. w międzyczasie ugotować makaron. odcedzić i zalać duszonymi warzywami. podawać z startym parmezanem.
na oleju usmażyć cebule pokrojoną w kostkę i boczek. dodać bakłażan i dusić wszystko na wolnym ogniu. kiedy warzywa są na pół miękkie dodać vegetę i pomidory. dusić puki warzywa nie zmiękną. pod koniec dodać czosnek i natkę pietruszki. w międzyczasie ugotować makaron. odcedzić i zalać duszonymi warzywami. podawać z startym parmezanem.