Sposób przygotowania:
Stek z tuńczyka grillowany z papryką
Paprykę opłukać i osuszyć, pokroić na kawałki odrzucając gniazda nasienne. Kawałki papryki grillować.
Tuńczyka oprószyć solą i pieprzem również grillować wraz z papryką z obu stron.
Marchew obrać i zetrzeć na tarce do jarzyn. Sałaty opłukać i osuszyć, wymieszać z marchewką i rozłożyć na talerze.
Sos przygotować według przepisu na opakowaniu i polać sałatkę. Na sałatę położyć paprykę i stek z tuńczyka od razu podawać.
Tuńczyka oprószyć solą i pieprzem również grillować wraz z papryką z obu stron.
Marchew obrać i zetrzeć na tarce do jarzyn. Sałaty opłukać i osuszyć, wymieszać z marchewką i rozłożyć na talerze.
Sos przygotować według przepisu na opakowaniu i polać sałatkę. Na sałatę położyć paprykę i stek z tuńczyka od razu podawać.