Sposób przygotowania:
Surówka na zielono
Kapustę pekińską szatkujemy. Por i ogórek kroimy w plasterki. Oliwki również kroimy w plasterki.Mieszamy wszystkie warzywa.
Olej mieszamy z oregano, słodką papryką, solą i pieprzem. Dodajemy do warzyw. Mieszamy dokładnie z warzywami. Sos najlepiej wymieszać z warzywami przed podaniem.
Podajemy do obiadu ;) Smacznego ;)
Olej mieszamy z oregano, słodką papryką, solą i pieprzem. Dodajemy do warzyw. Mieszamy dokładnie z warzywami. Sos najlepiej wymieszać z warzywami przed podaniem.
Podajemy do obiadu ;) Smacznego ;)
![Surówka na zielono Surówka na zielono](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-na-zielono-393233.jpg)
![Surówka na zielono Surówka na zielono](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-na-zielono-393234.jpg)
![Surówka na zielono Surówka na zielono](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-na-zielono-393235.jpg)
![Surówka na zielono Surówka na zielono](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-na-zielono-393237.jpg)
agi0911