Sposób przygotowania:
Surówka owocowo-cynamonowa
Jabłko obieramy cienko ze skórki, usuwamy gniazdo nasienne i kroimy w kostkę. Banan obieramy oraz kroimy w talarki. Mandarynkę obieramy i rozdzielamy na cząstki. Tak przygotowane owoce skrapiamy sokiem z cytryny. Dodajemy owoce żurawiny oraz cynamon. Dokładnie mieszamy. Całość posypujemy wiórkami kokosowymi. Smacznego :)
![Surówka owocowo-cynamonowa Surówka owocowo-cynamonowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-owocowo-cynamonowa-239612.jpg)
![Surówka owocowo-cynamonowa Surówka owocowo-cynamonowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-owocowo-cynamonowa-239613.jpg)
![Surówka owocowo-cynamonowa Surówka owocowo-cynamonowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-owocowo-cynamonowa-239614.jpg)
![Surówka owocowo-cynamonowa Surówka owocowo-cynamonowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-owocowo-cynamonowa-239615.jpg)