Sposób przygotowania:
Surówka z białej rzodkiewki
Rzodkiewki dokładnie myjemy, obieramy i kroimy w bardzo drobną kostkę lub ścieramy na średniej tarce. Następnie dodajemy do niej majonez oraz przyprawy. Surówkę dokładnie mieszamy. Zamykamy ją w szczelnym pojemniku i przekładamy do lodówki na min. 1 godzinę by się "przegryzła". Podajemy z pieczywem. Smacznego!
![Surówka z białej rzodkiewki Surówka z białej rzodkiewki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-bialej-rzodkiewki-233829.jpg)
![Surówka z białej rzodkiewki Surówka z białej rzodkiewki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-bialej-rzodkiewki-233830.jpg)
![Surówka z białej rzodkiewki Surówka z białej rzodkiewki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-bialej-rzodkiewki-233831.jpg)