Sposób przygotowania:
Surówka z kapusty pekińskiej
Kapustę pekińską umyć, osuszyć. Drobno poszatkować. Paprykę umyć,usunąć gniazda nasienne,pokroić w paseczki.
Jabłko umyć, obrać, usunąć gniazda nasienne,zetrzeć na grubej tarce,skropić sokiem z cytryny. Kukurydzę osączyć na sicie. Natkę pietruszki umyć,osuszyć i drobno posiekać. Wszystkie składniki surówki dokładnie wymieszać, dodać majonez, musztardę doprawić do smaku solą, pieprzem.
Połączyć dokładnie jeszcze raz.
Jabłko umyć, obrać, usunąć gniazda nasienne,zetrzeć na grubej tarce,skropić sokiem z cytryny. Kukurydzę osączyć na sicie. Natkę pietruszki umyć,osuszyć i drobno posiekać. Wszystkie składniki surówki dokładnie wymieszać, dodać majonez, musztardę doprawić do smaku solą, pieprzem.
Połączyć dokładnie jeszcze raz.