Biała Wrona

Biała Wrona

Kuchcik
[Przepisów: 3]

Surówka z kapusty pekińskiej z fasolką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Łatwo, szybko, smacznie i dla wielu osób.

Surówka z kapusty pekińskiej z fasolką

Składniki:

Surówka z kapusty pekińskiej z fasolką

 

  • pół główki kapusty pekińskiej
  • puszka kukurydzy
  • puszka czerwonej fasolki
  • 2 łyżki oliwy
  • 3-4 łyżki octu winnego
  • zioła prowansalskie LUB własnoręcznie skomponowana mieszanka ziół

Sposób przygotowania:

Surówka z kapusty pekińskiej z fasolką
Kapustę grubo posiekać i wrzucić do dużej miski. Dodać ocet i oliwę, wymieszać i zostawić na kilka minut. Kukurydzę i fasolkę odcedzić i wymieszać z posiekaną kapustą. Doprawić ziołami.