Babciagramolka

Babciagramolka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2812]

Surówka z kapusty pekińskiej z granatem

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 9

Winno- owocowa surówka- szybciutka

Surówka z kapusty pekińskiej z granatem

Składniki:

Surówka z kapusty pekińskiej z granatem

 

 

Sposób przygotowania:

Surówka z kapusty pekińskiej z granatem
Kapustę pekińską drobno pokroić w paseczki . Lekko ugnieść .Owoce przekroić i łyżeczką wybrać pestki wraz z sokiem .Oczyścić je z błonek. Odłożyć łyżkę pestek . Do pozostałych pestek dodać olej , szczyptę soli i pieprzu oraz sok z cytryny .Polać dresingiem kapustę i wymieszać . Przed podaniem posypać resztą pestek.

Tagi:

kapusta