Gracer

Gracer

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 300]

Surówka z kiszonej kapusty

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Smaczna i zawsze się udaje ;)

Surówka z kiszonej kapusty

Składniki:

Surówka z kiszonej kapusty

 

  • kapusta kiszona 30 dag
  • marchewka duża 1 szt
  • sól
  • pieprz
  • oliwa 2 łyżeczki

 

Sposób przygotowania:

Surówka z kiszonej kapusty
Kapustę dokładnie odciskamy, następnie kroimy ją dość drobno przekładamy do miski. Marchewkę obieramy, ścieramy na drobniutkich oczkach na tarce do jarzyn i dodajemy do kapusty - doprawiamy solą pieprzem i oliwą - dokładnie mieszamy, odstawiamy na kwadrans by smaki się przegryzły i jest gotowa do podania.

Tagi:

kapusta