VioletoweKucharzenie

VioletoweKucharzenie

Złoty Ekspert
[Przepisów: 789]

Surówka z młodej kapusty

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 20

Bardzo smaczna surówka z młodych warzyw. Znakomicie smakuje do tradycyjnego schabowego jak i również do dań grillowanych.

Surówka z młodej kapusty

Składniki:

Surówka z młodej kapusty

 

Sposób przygotowania:

Surówka z młodej kapusty
Wszystkie warzywa dokładnie myjemy. Marchewki oraz jabłko obieramy. Kapustę szatkujemy na piórka. Marchewki oraz jabłko ścieramy na tarce o średnich oczkach.

Wszystko mieszamy dokładnie ze sobą. Doprawiamy solą oraz pieprzem.

Dodajemy majonez, jeszcze raz mieszamy.

Tak przygotowaną surówkę podajemy do obiadu.