Sposób przygotowania:
Szaszłyki rybne z cukinią
Filet pokroić na 24 kawałki jednakowej wielkości, skropić sokiem z cytryny. Każdy kawałek owinąć plastrem boczku. Cukinie pokroić w plastry 0,5 cm. Na patyki do szaszłyków nadziewać na przemian kostki ryby i cukinii.
Ziarenka Smaku rozpuścić w 1 łyżce wrzącej wody i połączyć z olejem, papryką i pieprzem, posmarować szaszłyki. Piec na rozgrzanym ruszcie po 5-8 minut z każdej strony.
Liczba porcji: 6
Kalorie w 1 porcji: 322 kcal
Przygotowanie: 15 min.
Ziarenka Smaku rozpuścić w 1 łyżce wrzącej wody i połączyć z olejem, papryką i pieprzem, posmarować szaszłyki. Piec na rozgrzanym ruszcie po 5-8 minut z każdej strony.
Liczba porcji: 6
Kalorie w 1 porcji: 322 kcal
Przygotowanie: 15 min.
msewka