Sposób przygotowania:
Szaszłyki rybne z cukinią
Pokrój rybę w kostki, czosnek wymieszaj z rybą, zalej oliwą z oliwek i wyciśniętym z cytryny sokiem. Odstaw na 60 minut.
Rybę odsącz z marynaty, posyp Kamis Fit up!TM Do potraw z ryb i owoców morza.
Pokrój cebulę i cukinię w plastry. Następnie nabij rybę, cukinię i cebulę na patyczki. Posmaruj marynatą z ryby.
Piecz szaszłyki na grillu aż się zarumienią, ale nie dopuść aby się spaliły.
Przepis pochodzi z serwisu internetowego firmy KAMIS
Rybę odsącz z marynaty, posyp Kamis Fit up!TM Do potraw z ryb i owoców morza.
Pokrój cebulę i cukinię w plastry. Następnie nabij rybę, cukinię i cebulę na patyczki. Posmaruj marynatą z ryby.
Piecz szaszłyki na grillu aż się zarumienią, ale nie dopuść aby się spaliły.
Przepis pochodzi z serwisu internetowego firmy KAMIS
akwaterma
Magdusia1312
Magdusia1312