Sposób przygotowania:
Szybki biszkopt wg -Kassia-xD
Całe jaja ubić trzepaczką z cukrem, dodać mąkę przesianą razem z proszkiem do pieczenia i włożyć ciasto do dobrze natłuszczonej i wysypanej tartą bułką tortownicy. Piec ok. 40 minut w temperaturze ok. 200 stopni. Badać patyczkiem, czy biszkopt jest upieczony.
Uwaga! Wiele osób bardzo lubi niszkopty. Może dlatego, że nie ma w nich tłuszczu (margaryny, masła, oleju). Wypieków biszkoptowych jest dużo, ale na niektóre trzeba bardzo uważać, by nie opadły. Powyższy przepis jest najskromniejszy. Smacznego!
Uwaga! Wiele osób bardzo lubi niszkopty. Może dlatego, że nie ma w nich tłuszczu (margaryny, masła, oleju). Wypieków biszkoptowych jest dużo, ale na niektóre trzeba bardzo uważać, by nie opadły. Powyższy przepis jest najskromniejszy. Smacznego!