Sposób przygotowania:
Szybki makaron.
1.Makaron ugotować w osolonym wrzątku według przepisu na opakowaniu. Odcedzić.
2.Cebule obrać i pokroić w kostkę. Następnie zrumienić je na dobrze rozgrzanym oleju wraz z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
3.Do zrumienionej cebuli i czosnku dodać ugotowany wcześniej makaron. Następnie przyprawić do smaku solą, pieprzem, mieloną papryką, suszoną bazylią oraz tymiankiem. Wszystko podsmażyć jeszcze przez chwilę na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
4.Makaron zdjąć z ognia i przełożyć na talerze. Udekorować listkami świeżej bazylii. Podawać na ciepło.
2.Cebule obrać i pokroić w kostkę. Następnie zrumienić je na dobrze rozgrzanym oleju wraz z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
3.Do zrumienionej cebuli i czosnku dodać ugotowany wcześniej makaron. Następnie przyprawić do smaku solą, pieprzem, mieloną papryką, suszoną bazylią oraz tymiankiem. Wszystko podsmażyć jeszcze przez chwilę na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
4.Makaron zdjąć z ognia i przełożyć na talerze. Udekorować listkami świeżej bazylii. Podawać na ciepło.