Sposób przygotowania:
Szybki obiad Eliprzygotowanie kiełbasy

Grillowaną kiełbasę pokroić w plasterki.
przygotowanie boczku

Z boczku odkroić skórkę i pokroić go w kostkę.
przygotowanie ziemniaków

Wczorajsze ugotowane ziemniaki pokroić na większe kawałki.Ugotowane wczoraj.
przygotowanie kapusty

Do kapusty dodać sos chili i wymieszać.
przygotowanie cebuli

Cebule obrać z łupinek i pokroić w kostkę.
przygotowanie koperku

Koperek opłukać,osuszyć papierowym ręcznikiem i pokroić.
przygotowanie potrawy

W brytfance rozgrzać smalec,dodać cebulę i smażyć aż się zeszkli. Do cebuli dodać ziemniaki i dalej smażyć aż ziemniaki się lekko zrumienią.
przygotowanie potrawy cd

Do podsmażonych ziemniaków dodać boczek i kiełbasę.
przygotowanie potrawy cd

Do potrawy dodać kapustę i wymieszać.
przygotowanie potrawy cd

Potrawę doprawić solą,czosnkiem granulowanym do smaku i jeszcze chwilę smażyć. Do gotowej potrawy dodać koperek, wymieszać i od razu podawać. Smacznego!