Sposób przygotowania:
Szybki torcik z kremem
Przygotować biszkopt: Ubić białka z cukrem, dodac żółtka, następnie wymieszać z mąka zmieszną z proszkiem do pieczenia. Tortownicę natłuścić i posypać mąką, wylać ciasto, piec ok. 30-40 minut w temp. 160 C. Po upieczeniu pozostawić do wystygnięcia, po czym biszkopt przekroić na poł.Galaretki zalać wrzątkiem, w zmniejszonej ilości niż podano na opakowaniu, odstawić do zastygnięcia. Stęzałe pokroic w kosteczkę.Przygotować krem wg przepisu na opakowaniu. Podzielić na dwie części powstały krem, do jednej dodać galaretki-odłożyć odrobinę do dekoracji. Wstawić do lodówki.Biszkopt pokryć masą z galaretkami, nałożyć drugą część biszkoptu, posmarować wierzch i boki kremem, posypać posypką, udekorowac wierzch. Wstawic do lodówki.