Sposób przygotowania:
Szynka pieczona
Szynkę umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem.
Przyprawy dobrze wymieszać z olejem i tak przygotowaną pastą dobrze natrzeć szynkę.
Umieścić ją w naczyniu próżnIowym i wstawić do lodówki na minimum 24 godziny.
Po tym czasie mięso ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika.
Nastawić piekarnik na 180 stopni i po zgaszeniu lampki kontrolnej piec szynkę godzinę.
Po upieczeniu szynkę wystudzić na kratce i podawać jako wędlinę do pieczywa.
Przyprawy dobrze wymieszać z olejem i tak przygotowaną pastą dobrze natrzeć szynkę.
Umieścić ją w naczyniu próżnIowym i wstawić do lodówki na minimum 24 godziny.
Po tym czasie mięso ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika.
Nastawić piekarnik na 180 stopni i po zgaszeniu lampki kontrolnej piec szynkę godzinę.
Po upieczeniu szynkę wystudzić na kratce i podawać jako wędlinę do pieczywa.
gosiapiotrek23
zewa
Dziękuję :)