Sposób przygotowania:
Szynkowe roladki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy ,obieramy i przekrajamy na połowę wzdłuż.Na każdy plasterek szynki układamy 1 połówkę jajka.+++
Śmietanę ubijamy z solą,dodajemy do niej chrzan i sok z pomarańczy.Resztę szynki smarujemy sosem chrzanowym i zawijamy w rożki- takie tutki jak na cukierki.Układamy sałatę na półmisku.Po jednej stronie układamy roladki z jajkiem po drugiej rożki.Roladki z jajkiem dekorujemy majonezem.Całość dekorujemy
pokrojoną w cienkie paseczki papryką, cząstkami pomidora i listkami pietruszki.Smacznego!
Śmietanę ubijamy z solą,dodajemy do niej chrzan i sok z pomarańczy.Resztę szynki smarujemy sosem chrzanowym i zawijamy w rożki- takie tutki jak na cukierki.Układamy sałatę na półmisku.Po jednej stronie układamy roladki z jajkiem po drugiej rożki.Roladki z jajkiem dekorujemy majonezem.Całość dekorujemy
pokrojoną w cienkie paseczki papryką, cząstkami pomidora i listkami pietruszki.Smacznego!