Sposób przygotowania:
Szynkowe roladki z dodatkami
Plastry mięsa rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Plastry sera przekrawamy na połowy.
Papryki kroimy w słupki po ok6 słupków z każdego koloru a ogórka kroimy na ćwiartki.(Można oczywiście przygotować więcej).
Każdy rozbity plaster mięsa smarujemy lekko musztardą i przykrywamy plastrem boczku. Kładziemy ser, paprykę i ogórek.
Zwijamy całość w roladkę i obsmażamy na rozgrzanym oleju. Podlać trochę wodą i dusić do odparowania wody.
Często obracamy roladki by mięso się nie przywarło albo nie przypaliło.
Papryki kroimy w słupki po ok6 słupków z każdego koloru a ogórka kroimy na ćwiartki.(Można oczywiście przygotować więcej).
Każdy rozbity plaster mięsa smarujemy lekko musztardą i przykrywamy plastrem boczku. Kładziemy ser, paprykę i ogórek.
Zwijamy całość w roladkę i obsmażamy na rozgrzanym oleju. Podlać trochę wodą i dusić do odparowania wody.
Często obracamy roladki by mięso się nie przywarło albo nie przypaliło.