Sposób przygotowania:
Tagliatelle à la carbonara
Na patelni przesmażyć drobno pokrojone boczek i cebulę. Wyłączyć ogień pod patelnią. W miseczce wymieszać starty parmezan, jajka, śmietanę i przyprawy. Makaron ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić i wyłożyć na patelnię z boczkiem i cebulą. Chwilę przesmażyć, wlać zawartość miseczki. Dokładnie wymieszać i smażyć kilka minut.
![Tagliatelle à la carbonara Tagliatelle à la carbonara](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tagliatelle-la-carbonara-327660.jpg)
![Tagliatelle à la carbonara Tagliatelle à la carbonara](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tagliatelle-la-carbonara-327661.jpg)
![Tagliatelle à la carbonara Tagliatelle à la carbonara](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tagliatelle-la-carbonara-327662.jpg)
![Tagliatelle à la carbonara Tagliatelle à la carbonara](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tagliatelle-la-carbonara-327663.jpg)