Sposób przygotowania:
Taka inna surówka
Na początku kapustę pekińską umyć, osuszyć i drobno poszatkować.
Mandarynki obrać ze skórki i pokroić na połówki.
Winogrona opłukać, osuszyć i pokroić na pół, a następnie wyjąć pestki. Wszystkie składniki umieścić w misce i dokładnie wymieszać.
Następnie polać oliwą z oliwek i świeżo wyciśniętym sokiem z połówki cytryny.Całość doprawić do smaku solą.Przed podaniem schłodzić w lodówce.
Surówka idealna do oryginalnych, nietradycyjnych potraw.Smacznego.
Mandarynki obrać ze skórki i pokroić na połówki.
Winogrona opłukać, osuszyć i pokroić na pół, a następnie wyjąć pestki. Wszystkie składniki umieścić w misce i dokładnie wymieszać.
Następnie polać oliwą z oliwek i świeżo wyciśniętym sokiem z połówki cytryny.Całość doprawić do smaku solą.Przed podaniem schłodzić w lodówce.
Surówka idealna do oryginalnych, nietradycyjnych potraw.Smacznego.