Sposób przygotowania:
Tapioca pudding - Budyń z tapioki
Mleko wlać do rondla, jajko rozbełtać i dodać do mleka, wsypać cukier i tapiokę. Odstawić na kilka do kilkunastu minut, można zamieszać od czasu do czasu. Następnie zagotować na średnim ogniu cały czas mieszając, wystarczy 1 minuta gotowania, odstawić z ognia i wsypać cukier waniliowy, zamieszać i zostawić 20 minut aby przestygło. Teraz można rozlać do miseczek i wstawić do lodówki do całkowitego schłodzenia. Mango obrać, pokroić w kostkę lub małe plasterki, dodać sok z limonki i szczyptę pieprzu cayenne, zamieszać. Nałożyć na pudding przed podaniem. Deser smaczny i szybki z wyjątkiem czasu na schłodzenie.

kołczu
Ponadto mi się tak szybko nie ugotowały - mieszałem i mieszałem aż nie zrobiły się przezroczyste, spróbuję kiedyś Twojej metody :)