Sposób przygotowania:
TARTA Z KURKAMI
Przygotowanie:
Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni.
Ciasto rozmrażamy i wyklejamy nim formę do tarty (o średnicy 24 cm). Nakłuwamy widelcem i wstawiamy do piekarnika na 15 minut.
Na oliwie szklimy drobno posiekaną cebulkę. Wrzucamy opłukane kurki (większe możemy podzielić na połówki) i smażymy kilka minut na dużym ogniu, żeby odparować wodę.
Czytaj dalej na : http://cookmagazine.pl/tarta-z-kurkami/
Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni.
Ciasto rozmrażamy i wyklejamy nim formę do tarty (o średnicy 24 cm). Nakłuwamy widelcem i wstawiamy do piekarnika na 15 minut.
Na oliwie szklimy drobno posiekaną cebulkę. Wrzucamy opłukane kurki (większe możemy podzielić na połówki) i smażymy kilka minut na dużym ogniu, żeby odparować wodę.
Czytaj dalej na : http://cookmagazine.pl/tarta-z-kurkami/
ETAP 1:
Przygotowanie:
Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni.
Ciasto rozmrażamy i wyklejamy nim formę do tarty (o średnicy 24 cm). Nakłuwamy widelcem i wstawiamy do piekarnika na 15 minut.
Czytaj dalej na: http://cookmagazine.pl/tarta-z-kurkami/