Sposób przygotowania:
Tatar gina
Polecam ładny kawałek wołowego mięsa w całości i pokroić sobie go drobniutko lecz wiem że nie każdy lubi krojone bo ja tak na drobno mięso surowe jak moja kobieta więc zmielimy lub damy zmielić na miejscu w masarni wybrany przez nas kawałek mięsa . Oki jak już mamy mięso to połowa sukcesu :) . Mięsko najlepiej podzielić na 2 porcje chyba że ktoś zje od razu pół kilo surowego mięsa . Układamy na talerzyku pokrojonego na drobno ogórka kiszonego, obraną i posiekaną na drobno cebulkę. W mięsie robimy zagłębienie i wbijamy żółtko z jaka a białko może wam się do czegoś przydać lub wylewacie ja zazwyczaj wylewam :). Tak przygotowaną całość mieszamy dodając jeszcze odrobinę oliwy z oliwek oraz do smaku sól, czarny świeżo mielony pieprz i odrobinę takiego sosu ciemnego nazywają go Maggi choć sam nie wiem jak się nazywa ale oki :) Podajemy z pieczywem na śniadanko Życzę smacznego :)