Sposób przygotowania:
Torcik czekoladowy z truskawkami
Serek, jogurt, cukier, kakao dokładnie wymieszać. Żelatynę namoczyć w wodzie, podgrzać do rozpuszczenia i letnią wlać do masy serowej i wymieszać. Zimną kremówkę ubić na sztywno i dodając po łyżce delikatnie wmieszać do masy serowej. Foremkę wyłożyć na bokach i na dnie papierem do pieczenia i wylać masę. Odłożyć do lodówki do stężenia na 6 h. Po wyjęciu z formy udekorować startą czekoladą,serduszkami i świeżymi truskawkami.Foremka 15 cm.
misia5
zewa
edytaha
Nie da się ukryć, śliczniusi :)
alaaa
zbysiowa
Editha
alaaa
mala-madzia
-Natka-
Też jestem tego samego zdania, a w dodatku jest bardzo prosty do zrobienia. :)
marietta
alaaa
dziękuje za tą 6,pozdrawiam