Sposób przygotowania:
Torcik kremowy
Oddzielić białka od żółtek.Białka ubić mikserem w połowie ubijania wsypać cukier i miksować na puszystą masę.Następnie dodawać po jednym żółtku wraz z zapachem waniliowym. Mąkę przesiać przez sito z proszkiem do pieczenia i wsypać do masy.Wymieszać drewnianą łyżką.Przelać do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia.Piec ok 25-30 minut w 180 stopniach. Po upieczeniu i ostudzeniu przekroić na 3 płaty.Krem czekoladowy rozrobić wedle przepisu na opakowaniu.Nasączyć herbatą każdy płat ciasta i posmarować kremem.Gdy całe ciasto będzie posmarowane kremem na około obsypać wiórkami kokosowymi i płatkami migdałowymi.Przyozdobić kremem oraz pokruszoną czekoladą truskawkową.Włożyć tort do lodówki do zastygnięcia.