Sposób przygotowania:
Torcik z kremem smakosza
Przygotowanie;
Przygotować i upiec ciasto wg przepisu" torcik owocowy błyskawiczny z bitą śmietaną". Owoce oczyścić z szypułek,opłukać,osączyć.Przetrzeć przez sito ,osłodzić do smaku.Galaretkę wiśniową rozpuścić w małej ilości wody,i połączyć z przecierem.Śmietankę z cukrem ubić na krem,podzielić na pół.Gdy galaretka zacznie gęstnieć,połączyć ją-delikatnie mieszając z bitą śmietaną i wstawić do lodówki.Na upieczonym cieście rozsmarować równą warstwę kremu śmietankowego-owocowego.
Przygotować i upiec ciasto wg przepisu" torcik owocowy błyskawiczny z bitą śmietaną". Owoce oczyścić z szypułek,opłukać,osączyć.Przetrzeć przez sito ,osłodzić do smaku.Galaretkę wiśniową rozpuścić w małej ilości wody,i połączyć z przecierem.Śmietankę z cukrem ubić na krem,podzielić na pół.Gdy galaretka zacznie gęstnieć,połączyć ją-delikatnie mieszając z bitą śmietaną i wstawić do lodówki.Na upieczonym cieście rozsmarować równą warstwę kremu śmietankowego-owocowego.