Sposób przygotowania:
Tort adwokat
Masło stopić z 5dag,gorzkiej czekolady.Białka ubić z cukrem i 1 cukrem waniliowym,połączyć z żółtkami i czekoladą,następnie wsypać kakao,obie mąki i proszek do pieczenia,dokładnie wymieszać,przelać do wysmarowanej tłuszczem tortownicy i piec ok.30min.w 175"C.Ciasto ostudzić i przekroić na pół..Śmietankę ubić z cukrem i resztą cukru waniliowego i połączyć z rozpuszczoną,wystudzoną żelatyną,dodać ajerkoniak,wymieszać.Placki przełożyć 2\3kremu,a resztą posmarować jego boki.Wierzch oblać roztopioną resztą gorzkiej czekolady.Białą czekoladę również roztopić i zrobić nią dekoracyjne paseczki na wierzchu tortu,na czekoladzie gorzkiej.
Funia
Natala1210
Nic takiego się nie stanie śmiało możesz robić,proporcje odpowiednie
marietta