Sposób przygotowania:
Tort kokosowa lalka
Biszkopt Białka ubić na sztywno z cukrem . Mieszając dodać żółtka oraz przesiany proszek do pieczenia i z budyniem razem z mąką. Dokładnie wymieszać z łyżką kokosu. Ciasto podzielić na dwie części i wlać do dwóch tortownic o średnicy 20 cm. Upiec w temperaturze 180 stopni około 40 minut. Masa Zagotować jedną szklankę mleka i zaparzyć w nim kokos. Jaja ubić z cukrem na parze. Pomału wlewać pół szklanki mleka ciągle ubijając. Zagotować. Przestudzić . Co chwile ubijać. Masło utrzeć na puszystą masę i dodawać po łyżce zaparzony kokos i masę z jaj. Brzegi jednego z biszkoptu zkroić aby tworzyły półkulę. Każdy z biszkoptów pokroić na 3 części. Przekładać masą kokosową . Na środku tortu wydrążyć dziurę i włożyć w nią lalkę. Udekorować masą plastyczną .