Sposób przygotowania:
Tort Naleśnikowy
1. Przygotuj ciasto naleśnikowe:mąkę zmiksuj z 2 jajkami,mlekiem,szczypta soli i szklanką wody.Domieszaj stopione masło.Ostaw na 20 minut.Następnie rozgrzewaj porcjami olej i na mim kolejno smaż naleśniki. 2. Cebulę posiekaj,podsmaż na pozostałym oleju.Dodaj mieszankę nierozmrożonych warzyw.Duś około 10 minut.Dołóż 2 roztrzepane jajka,mieszając smaż jeszcze chwilę.Masę przypraw. 3. Żółty ser pokrój w paseczki.W natłuszczonej formie układaj naleśniki jak tort,każdy placek przekładając masą warzywną.Wierzch tortu ozdób kratką z sera.Zapiekaj około 30 minut w temperaturze 180 . C.Tort podawaj na gorąco z ostrym ketchupem jako sos.