Sposób przygotowania:
Tort z białej czekolady
Czekoladę włóż go garnka.
Podgrzewaj na bardzo małym ogniu.
Po 2minutach dodaj masło. Podgrzewaj do całkowitego rozpuszczenia czekolady.
Zdejmij z ognia.Ubij z kremówką na sztywno.
Kiwi oczyść i pokrój na małe kawałki.
Jeden blat posmaruj dżemem.
Nałóż krem czekoladowy i kawałki kiwi.
Przykryj drugim blatem..
Odstaw do lodówki.
Wierzch i boki tortu posmaruj pozostałym kremem i udekoruj kiwi.
Podgrzewaj na bardzo małym ogniu.
Po 2minutach dodaj masło. Podgrzewaj do całkowitego rozpuszczenia czekolady.
Zdejmij z ognia.Ubij z kremówką na sztywno.
Kiwi oczyść i pokrój na małe kawałki.
Jeden blat posmaruj dżemem.
Nałóż krem czekoladowy i kawałki kiwi.
Przykryj drugim blatem..
Odstaw do lodówki.
Wierzch i boki tortu posmaruj pozostałym kremem i udekoruj kiwi.
misia14
malwina1808