Sposób przygotowania:
Tortille z makrelą i pastą awokado
Awokado obieramy i rozdrabniamy widelcem dodajemy majonez i mieszamy.
Na tortille wykładamy 2 łyżki pasty, smarujemy, na to układamy sałatę roszponkę.
Z makreli pozbywamy się ości i skóry i dzielimy na mniejsze kawałki.
Układamy na tortille i polewamy ketchupem.
Zwijamy w rulon dość ścisło.
Kroimy na mniejsze kawałki około 4-5 cm.
Podajemy jako przystawkę.
Smacznego ;)
Na tortille wykładamy 2 łyżki pasty, smarujemy, na to układamy sałatę roszponkę.
Z makreli pozbywamy się ości i skóry i dzielimy na mniejsze kawałki.
Układamy na tortille i polewamy ketchupem.
Zwijamy w rulon dość ścisło.
Kroimy na mniejsze kawałki około 4-5 cm.
Podajemy jako przystawkę.
Smacznego ;)
SylaUla
gosiapiotrek23
;)