Sposób przygotowania:
Tost a'la bruschetta z pomidorami
Pieczemy tosty w piekarniku lub tosterze. Miękkie masło mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Pomidory kroimy bardzo drobno.
Oliwę z oliwek mieszamy z octem balsamicznym, oregano, solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Bazylię siekamy drobno.
Dresing i bazylię dodajemy do pomidorów. Cebule dymkę kroimy i wszystko razem mieszamy.
Gorące tosty smarujemy masłem czosnkowym i podajemy z pomidorami.
Pomidory kroimy bardzo drobno.
Oliwę z oliwek mieszamy z octem balsamicznym, oregano, solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Bazylię siekamy drobno.
Dresing i bazylię dodajemy do pomidorów. Cebule dymkę kroimy i wszystko razem mieszamy.
Gorące tosty smarujemy masłem czosnkowym i podajemy z pomidorami.
![Tost a'la bruschetta z pomidorami Tost a'la bruschetta z pomidorami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tost-ala-bruschetta-z-pomidorami-najpierw-przygotowujemy-salatke-z-pomidorow-476461.jpg)
![Tost a'la bruschetta z pomidorami Tost a'la bruschetta z pomidorami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tost-ala-bruschetta-z-pomidorami-476382.jpg)
![Tost a'la bruschetta z pomidorami Tost a'la bruschetta z pomidorami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tost-ala-bruschetta-z-pomidorami-476383.jpg)
![Tost a'la bruschetta z pomidorami Tost a'la bruschetta z pomidorami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tost-ala-bruschetta-z-pomidorami-476384.jpg)