Sposób przygotowania:
Tost a'la bruschetta z pomidorami
Pieczemy tosty w piekarniku lub tosterze. Miękkie masło mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Pomidory kroimy bardzo drobno.
Oliwę z oliwek mieszamy z octem balsamicznym, oregano, solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Bazylię siekamy drobno.
Dresing i bazylię dodajemy do pomidorów. Cebule dymkę kroimy i wszystko razem mieszamy.
Gorące tosty smarujemy masłem czosnkowym i podajemy z pomidorami.
Pomidory kroimy bardzo drobno.
Oliwę z oliwek mieszamy z octem balsamicznym, oregano, solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Bazylię siekamy drobno.
Dresing i bazylię dodajemy do pomidorów. Cebule dymkę kroimy i wszystko razem mieszamy.
Gorące tosty smarujemy masłem czosnkowym i podajemy z pomidorami.