Sposób przygotowania:
Tradycyjna babka w nowoczesnej odsłonie
Przygotowanie:
Ucieramy margarynę z cukrem. Następnie dodajemy jajka i znów ucieramy. Kolejno dodajemy: skrobię, mąkę i proszek do pieczenia. Na koniec dodajemy olej i ocet i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Pieczemy ok 1 godziny w 180 stopniach (do uzyskania suchego patyczka). Ja udekorowałam całość białym lukrem i cukrowymi perełkami. Myślę że jest całkiem łatwa do przygotowania. Mam rację?
Ucieramy margarynę z cukrem. Następnie dodajemy jajka i znów ucieramy. Kolejno dodajemy: skrobię, mąkę i proszek do pieczenia. Na koniec dodajemy olej i ocet i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Pieczemy ok 1 godziny w 180 stopniach (do uzyskania suchego patyczka). Ja udekorowałam całość białym lukrem i cukrowymi perełkami. Myślę że jest całkiem łatwa do przygotowania. Mam rację?