Sposób przygotowania:
Tuńczyk z grilla - mniam :)
Zaczynamy od marynowania tuńczyka w świeżym tymianku , soku z cytryny i oliwie z oliwek i przyprawach.Odstawiamy do lodówki na 20 minut przed grillowaniem. W międzyczasie myjemy nasz miks sałatowy , mieszamy go z sosem śródziemnomorskim Knorra.Odstawiamy na bok , ziemniaki młode gotujemy w mundurkach w osolonej wodzie.Jak będą miękkie odcedzamy i podsmażamy na masełku czosnkowym.Tuńczyka grillujemy z obu stron po 2 minuty każda. Do sałatki możemy dodać również plasterek sera chevre lekko zgrillowanego. Smacznego
Jojo
Chupnięta
Jojo z 15 minut ? Toż to było morderstwo smakowe dla tej pysznej rybki.Zdecydowanie około maksymalnie 3 minut z każdej ze stron w zależności od grubości filetu.