MARIA66

MARIA66

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 509]

Twarożek.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Twarożek z dodatkami robimy szybko a smakuje wybornie.

Twarożek. Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Twarożek.

 

Sposób przygotowania:

Twarożek.
Rzodkiewki i szczypiorek opłukujemy i kroimy w drobną kostkę. Jajko gotujemy na twardo , obieramy i ścieramy na tarce o małych oczkach. Do miski wkładamy ser, dodajemy śmietanę , sól i pieprz i wszystko razem ucieramy na gładką masę. Następnie dodajemy rzodkiewkę, szczypiorek i jajko i mieszamy z serem. Przekładamy na talerz i dekorujemy pokrojoną rzodkiewką. Podajemy ze świeżym pieczywem.
Twarożek.
Podstawowe produkty : ser, smietana, szczypiorek, rzodkiewka i jajko.
Twarożek.
Szczypiorek i rzodkiewkę kroimy w małą kostkę a jajko ścieramy na tarce.