Sposób przygotowania:
Ucierane ciasteczka z musli i nutką cynamonu
1. Masło lub margarynę ucieramy z cukrem pudrem na puszystą masę, następnie wbijamy jajka i dokładnie ucieramy, dodajemy cynamon, sól, mąkę i sodę, jeszcze chwilę ucieramy.
2. Do ciasta wsypujemy musli i dokładnie mieszamy. ( Ciasto jest dość gęste).
3. Następnie za pomocą łyżki formujemy ciasteczka na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
4. Ciasteczka pieczemy około 30 minut w temperaturze 170 stopni do zrumienienia.
2. Do ciasta wsypujemy musli i dokładnie mieszamy. ( Ciasto jest dość gęste).
3. Następnie za pomocą łyżki formujemy ciasteczka na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
4. Ciasteczka pieczemy około 30 minut w temperaturze 170 stopni do zrumienienia.