Sposób przygotowania:
Ciasto ucierane z budyniem
Margarynę ucieramy razem z cukrem. Dalej ucierając dodajemy po jednym żółtku, następnie mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia a na koniec pianę ubitą z białek. Przekładamy na blaszkę.
Budyń gotujemy 400 ml wody, studzimy. Dajemy na przygotowane ciasto. Dajemy do nagrzanego piekarnika o temp. 180 stopni i pieczemy ok. 15 minut.
W tym czasie białka ubijamy na sztywno z cukrem. Delikatnie mieszając dodajemy kokos. Przygotowaną pianę rozprowadzamy na podpieczone ciasto. Dajemy z powrotem do piekarnika i pieczemy, aż piana się zarumieni.
Budyń gotujemy 400 ml wody, studzimy. Dajemy na przygotowane ciasto. Dajemy do nagrzanego piekarnika o temp. 180 stopni i pieczemy ok. 15 minut.
W tym czasie białka ubijamy na sztywno z cukrem. Delikatnie mieszając dodajemy kokos. Przygotowaną pianę rozprowadzamy na podpieczone ciasto. Dajemy z powrotem do piekarnika i pieczemy, aż piana się zarumieni.