Sposób przygotowania:
Ryżanka (rosół z ryżem)
Najpierw należy ugotować wywar na kurczaku z dodatkiem liści laurowych, ziela angielskiego i odrobiną soli.
Do garnka dodać uprzednio pokrojone warzywa, czyli marchewkę, pietruszkę, selera oraz pora.
Cebulę dokładnie nie obraną i w łupinach opalić nad płomieniem - aż skórka lekko się przypali.
(Dzięki temu zupa będzie posiadała złoty kolor oraz niepowtarzalny aromat.)
15 minut przed zakończeniem gotowania wrzucić opłukany ryż i pokrojoną na ćwiartki cebulę.
Zupę przed podaniem posypać zieleniną i doprawić według smaku.
Do garnka dodać uprzednio pokrojone warzywa, czyli marchewkę, pietruszkę, selera oraz pora.
Cebulę dokładnie nie obraną i w łupinach opalić nad płomieniem - aż skórka lekko się przypali.
(Dzięki temu zupa będzie posiadała złoty kolor oraz niepowtarzalny aromat.)
15 minut przed zakończeniem gotowania wrzucić opłukany ryż i pokrojoną na ćwiartki cebulę.
Zupę przed podaniem posypać zieleniną i doprawić według smaku.
mocsłodkości
biedroneczki
biedroneczki
skuter5
Czekoladka 2