Sposób przygotowania:
Muffinki bananowe z jabłkami - wegańskie
Mąkę przesiewamy z proszkiem do pieczenia.
Dodajemy cukier i cynamon.
Banany blendujemy z olejem.
Do masy bananowej dodajemy "suche składniki", mieszamy.
Jabłko obieramy, kroimy na małe kawałki.
Cynamon mieszamy z cukrem, obtaczamy w nim jabłko.
Masę nakładamy łyżką do papilotek.
Górę posypujemy kawałkami jabłek.
Muffinki pieczemy ok 25-30 minut w temperaturze 180 stopni.
Ostudzone posypujemy pudrem.
Dodajemy cukier i cynamon.
Banany blendujemy z olejem.
Do masy bananowej dodajemy "suche składniki", mieszamy.
Jabłko obieramy, kroimy na małe kawałki.
Cynamon mieszamy z cukrem, obtaczamy w nim jabłko.
Masę nakładamy łyżką do papilotek.
Górę posypujemy kawałkami jabłek.
Muffinki pieczemy ok 25-30 minut w temperaturze 180 stopni.
Ostudzone posypujemy pudrem.
robaczek
Czekoladka 2