PaniMISIOWA

PaniMISIOWA

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 286]

Książka Kucharska: Zdrowe przekąski GOOD FOOD

Wafle z tuńczykiem i czanymi oliwkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 7

Kolejna odsłona pysznych extra cienkich wafli połączonych z tuńczykiem! Samo zdrowie!

Wafle z tuńczykiem i czanymi oliwkami

Składniki:

Wafle z tuńczykiem i czanymi oliwkami

 

  • 6 wafli kukurydzianych extra cienkich GOOD FOOD
  • 1 puszka tuńczyka
  • 6 czarnych oliwek bez pestek
  • majonez
  • sól, pieprz
  • 6 listków strzępiastej sałaty

Sposób przygotowania:

Wafle z tuńczykiem i czanymi oliwkami
Na waflach układamy po listku sałaty i porcji tuńczyka. Na górze kładziemy oliwki pokrojone w plasterki i wyciskamy porcje majonezu z tubki. Całość przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Tagi:

beza sałata bezy