Lady Marmolada

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1098]

Warzywa z patelni z tofu

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Warzywa z patelni z tofu

Warzywa z patelni z tofu

Składniki:

Warzywa z patelni z tofu

 

  • 40 dag tofu, pokrojonego w kostkę
  • 35 dag różyczek brokułów
  • ½ papryki czerwonej, pokrojonej w paski
  • ½ papryki żółtej, pokrojonej w paski
  • 25 dag fasolki szparagowej
  • Ziarenka Smaku
  • oliwa z oliwek
  • sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:

Warzywa z patelni z tofu

Brokuły i fasolkę gotujemy na półmiękko. Tofu smażymy w woku, dodajemy wszystkie warzywa, smażymy kilka minut. Przyprawiamy Ziarenkami, solą i pieprzem.


Tagi:

tofu ser