Warzywne spring rolls'y

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 8
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Świetne dietetyczne danie, które z powodzeniem zastąpi typową kolację. Zdrowe,kolorowe i bardzo smaczne.Polecam

Warzywne spring rolls'y Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Warzywne spring rolls'y

 

 

 

Sposób przygotowania:

Warzywne spring rolls'y
Liście sałaty myjemy i osuszamy. Układamy na nich plastry polędwicy. Pomidora, ogórka i paprykę kroimy w słupki. Szczypiorek drobno siekamy. Układamy warzywa w słupkach na polędwicy , kładziemy ser i posypujemy szczypiorkiem. Zwijamy w roladki ,przekrajamy na pół i układamy na półmisku. Wyglądają bardzo kolorowo i apetycznie a przy tym są lekkie i zdrowe.
Warzywne spring rolls'y
Etap 1
Warzywne spring rolls'y
Etap 2

Tagi:

sery sałata ser