Sposób przygotowania:
Warzywny krem z cukinii i natki pietruszki
Nastawiamy 3 -4 litry wody.
Wrzucamy pierś i obrane i drobno pokrojone warzywa.
Gotujemy do miękkości, przyprawiamy.
Mięso wyjmujemy, siekamy i wrzucamy do zupy.
Siekamy 3/4 naszej natki i dorzucamy do zupy.
Całość miksujemy na krem.
Jeśli jest za gęste, dodajemy wody. .
Przed podaniem rozpuszczamy w zupie olej (oliwę) i podajmy posypując pozostałą natką.
Wrzucamy pierś i obrane i drobno pokrojone warzywa.
Gotujemy do miękkości, przyprawiamy.
Mięso wyjmujemy, siekamy i wrzucamy do zupy.
Siekamy 3/4 naszej natki i dorzucamy do zupy.
Całość miksujemy na krem.
Jeśli jest za gęste, dodajemy wody. .
Przed podaniem rozpuszczamy w zupie olej (oliwę) i podajmy posypując pozostałą natką.