Sposób przygotowania:
Wątróbka na świeżych warzywach z brie
Wątróbkę drobiową oczyścić, opłukać i pozostawić do przeschnięcia. Na patelnię wlać olej do smażenia i przełożyć wątróbkę (olej nie musi być gorący) oprószyć mąką. Przesmażyć. Pieczarki oczyścić, pokroić w ćwiartki, dodać do wątróbki. Pod koniec smażenia posypać solą i pieprzem. Warzywa opłukać. Ze szpinaku oderwać ogonki, ułożyć na talerzu. Pomidorki koktajlowe przeciąż na pół. Ułożyć na szpinaku, dodać wątróbkę wraz z pieczarkami oraz kawałki pokrojonego sera brie. Całość skropić sosem balsamicznym. Smacznego:)
edytaha
agabi22
kawałeczek jest, ale jak będziesz gdzieś blisko to zapraszam:)
edytaha
Z ogromną przyjemnością, ale chyba jednak nie da rady :)