dziqa

dziqa

Kuchcik
[Przepisów: 4]

wegetariański kociołek po węgiersku

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

http://grillowo.blogspot.com/

wegetariański kociołek po węgiersku

Składniki:

wegetariański kociołek po węgiersku

 

 

 

Sposób przygotowania:

wegetariański kociołek po węgiersku
WSZYSTKIE SKŁADNIKI WEDŁUG UZNANIA.JEDNI WOLĄ WIĘCEJ PAPRYKI NIŻ MARCHEKI NATOMIAST INNI NA ODWRÓT,DLATEGO NIE PODAJĘ PROPORCJI.WSZYSTKIE WARZYWA W MIARĘ MOŻLIWOŚCI POKROIĆ W TALARKI.PRZYPRAWY:-KONCENTRAT-PIEPRZ-VEGETA-MAJERANEK-ŚMETANA DO ZUP I SOSÓW-OLEJ LUB SŁONINA-TROCHĘ PIWA-PAPRYKA MIELONA OSTRASTAWIAMY KOCIOŁEK NA OGNISKU LUB ZAWIESZMY(ZALEŻY CZY KTOŚ MA KOCIOŁEK STOJĄCY,CZY ZAWIESZANY GARNEK ŻELIWNY)WYTAPIAMY SŁONINĘ I DODAJEMY WSZYSTKIE SKŁADNIKI DO SIBIE.NASTĘPNIE DOLEWAMY TROCHĘ PIWA.KIEDY WARZYWA ZMIĘKNĄ DODAJEMY TROCHĘ KONCENTRATU ZE ŚMIETANĄ I TAK JESZCZE CHWILE DUSIMY.

Tagi:

cukinia