Sposób przygotowania:
Węgierskie pałki
Wszystkie przyprawy dokładnie wymieszać w małej miseczce.
Pałki umyć, osuszyć i przełożyć do woreczka.
Wlać do nich marynatę, zawiązać szczelnie koniec woreczka.
Pałki przemieszać z marynatą w woreczku około 2 minut, aby dokładnie pokryły się marynatą marynatą.
Włożyć woreczek z pałkami do lodówki na 3-4 godziny.
Po tym czasie wyłożyć pałki na blaszkę do pieczenia, można wyłożyć ją papierem do pieczenia.
Piec 40 - 45 minut w temperaturze 175 stopni.
Pałki umyć, osuszyć i przełożyć do woreczka.
Wlać do nich marynatę, zawiązać szczelnie koniec woreczka.
Pałki przemieszać z marynatą w woreczku około 2 minut, aby dokładnie pokryły się marynatą marynatą.
Włożyć woreczek z pałkami do lodówki na 3-4 godziny.
Po tym czasie wyłożyć pałki na blaszkę do pieczenia, można wyłożyć ją papierem do pieczenia.
Piec 40 - 45 minut w temperaturze 175 stopni.
wedith1