zmudek

zmudek

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 249]

Wiosenna pasta

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

bardzo dobra wiosenna pasta

Wiosenna pasta

Składniki:

Wiosenna pasta

 

  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 10dag utartego,pikantnego sera zoltego
  • 15ml gestej kwasnej smietany
  • 15ml majonezu
  • 15ml jogurtu naturalnego
  • garsc posiekanej zieleniny
  • pieprz i sol
  • po pare plasterkow ogorka i rzodkiewki
  • drobno posiekana cebula

Sposób przygotowania:

Wiosenna pasta
Jajka drobno posiekac,polaczyc majonez,smietane i jogurt,dodac do jajek.Nastepnie dodac ser,zielenine,przyprawic do smaku wedle wlasnego gustu.Nie pozniej niz 10min po przygotowaniu nalozyc na pieczywo,polozyc na wierzchu plasterki ogorka i rzodkiewek lub posypac posiekana cebulka