Mysiunia

Mysiunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1806]

Wiosenna surówka do obiadu

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

dietetyczna surówka z samych warzywa bez smietany lub oleju

Wiosenna surówka do obiadu Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Wiosenna surówka do obiadu

 

 

Sposób przygotowania:

Wiosenna surówka do obiadu
wszystkie warzywa kroimy w kostkę. Pomidora i ogórka w nieco grubszą, rzodkiewki i cebule w drobną. Pieprzyumy i solimy do smaku, dokładnie mieszamy. Nie dodajemy żadnej śmietany, aby surówka była na prawdę lekka i niskokalroyczna
Wiosenna surówka do obiadu
dobrze doprawiamy pieprzem i solą
Wiosenna surówka do obiadu
z soku z warzyw wytworzy sie
Wiosenna surówka do obiadu
warzywa dosć drobno siekamy
Wiosenna surówka do obiadu
sałatke dokladnie mieszamy